fbpx

Loading... Please wait!

WhatsApp-Image-2019-07-04-at-19.34.11-1200x900.jpeg

Ianis Cargo Express – Partener la Conferinta Anuala a Transportatorilor Expres de Marfuri

03/06/2020 Uncategorized

Ianis Cargo Express este prezent si anul acesta, in calitate de sponsor, la Conferinta Anuala a Transportatorilor Expres de Marfuri, ce se desfasoara in perioada 19-12 septembrie la Oradea.

Articol preluat de pe facebookul oficial al Conferintei Anuala a Transportatorilor Expres de Marfuri:

“Continuăm să vă prezentăm sponsorii celei de-a cincea ediții a Conferintei Expres.
Ianis Cargo Express a fost înființată în 2013, fiind specializată în expediții expres în întreaga Europă.
În prezent, cu o flotă de peste 150 de vehicule cu o capacitate cuprinsă între 2 și 10 paleți (Caddy, Dube, Prelate), acordă atenție și mai mare nevoilor clienților săi, reușind să perfecționeze continuu serviciile oferite. Scopul companiei este să înțeleagă afacerea și să ofere soluții rapide de transport personalizate și dedicate, care includ prețuri competitive și o abordare proactivă pentru a satisface așteptările clienților săi.
Principalele destinații de transport sunt Germania, Austria, Italia, Spania, Franța, Portugalia dar si Cehia, Polonia etc.
Servicii specializate:
-Camioane complete (FTL)
-Transport aerian
-Expedieri rapide (Premium / Just în time / Special)

Citiți mai multe pe site-ul www.ianiscargo.ro despre o companie ce continuă să investească în tehnologie, oameni și flotă pentru a asigura calitatea serviicilor oferite.”

 

Conferința Anuală a Transportatorilor Expres de Mărfuri din România a luat naştere din inițiativa companiei KEFREN EXPRES cu sprijinul Agenției Euromaidec Touring de a realiza un context comun pentru networking și schimbul de informație între companiile ce își exercită activitatea în sectorul de activitate al transportului expres de mărfuri.

Mai multe detalii pe http://www.conferintaexpress.ro/despre-conferinta/


See you on facebook

News    Open chat
    Aveti nevoie de ajutor?
    Powered by