Tipuri de paleți

Paletele permit transportul mărfurilor pe o structură plană, prin fixarea acestora cu curele folosind folii întinse și retractabile. De obicei, poate fi ridicat folosind fie un stivuitor, fie un cric pentru paleți. Considerată o metodă extrem de eficientă și accesibilă de manipulare, transport și depozitare a mărfurilor, asigură păstrarea mărfurilor în stare bună în timpul tranzitului. Paletele din lemn sunt cele mai frecvente, dar în funcție de cerințe, acestea pot fi realizate din plastic sau metal.

EUR-paleti

La Ianis Cargo, puteți trimite orice tip de paleți în timp ce expediați în Europa. Utilizați serviciul nostru de transport de paleți pentru a transporta în siguranță articole mari, voluminoase, mobilier greu și bunuri de uz casnic. Folosim paleți europeni (EUR-paleti / EPAL-paleti / euro-paleti), care sunt dimensiunea standard europeană a paleților, dată de Asociația Europeană a Paletilor Dimensiunile sunt de 800x1200mm (31,5 inci x 47,24 inci) și este una dintre cele șase dimensiuni ISO ale paletelor aprobate. Când introduceți dimensiunile totale ale expedierii, vă vom oferi serviciul de transport pentru paleți potrivit, adaptat cerințelor dumneavoastră.

Paleți de lemn

Comparativ cu greutatea redusă, folosim lemn provenit din păduri gestionate în mod durabil. În plus, este 100% reciclabil, fără contaminare bacteriană și este sigur în condiții de descărcare electrostatică (ESD).

EURO Pallet TypeDimensions (L x W in mm)Dimensions (L x W in inches)
EUR 1 1200x 80047.24 x 31.5 0
EUR 21200 x 100047.24 x 39.37
EUR 31000 x 120039.37 x 47.24
EUR 6 800 x 60031.5 x 23.62

Livrarea supradimensionată a paleților este disponibilă  pentru pachetele de orice dimensiune. Puteți face  mari economii în timp ce optați pentru soluții complete de camioane pentru categoria de pachete supradimensionate, asigurând în același timp un transport sigur, fără problem. Garantăm că paleții noștri ocupă mai puțin spațiu și oferă o comoditate mai mare pentru a acorda cea mai mare atenție din punct de vedere al costurilor și al factorilor de siguranță.